Föreningen öppnar ny sluten fb-grupp enbart för medlemmar.

Beslut från styrelsen i Svenska Addisonföreningen

Svenska Addisonföreningen kommer inte längre att stå som admin på någon av våra nuvarande slutna Facebook grupper. Ni får gärna skapa egna grupper med samma namn Kortisolsvikt, Tertiär binjurebarksvikt, Autoimmuna diagnoser och Morbus Addison. Addisonföreningen inte har tid och möjlighet att stå bakom dessa sidor.
Vi har öppnat en ny sluten sida endast för våra medlemmar i Svenska Addisonföreningen och vi behåller Addisonföreningens öppna sida som vi haft från allra första början. Den nya sidan heter Svenska Addisonföreningen – Addisons sjukdom

Om du är medlem, gå med här!

Anledningen till detta är, att vi lägger ner alldeles för många timmar på att kontrollera medicinska råd som ges och olämpliga uttalanden. Föreningen kan inte stå bakom eller ta ansvar för en hel del av de medicinska råd som ges på Facebook. Vi måste påminna om att föreningen drivs helt ideellt och av personer med Addison där energin inte alltid räcker till. Vi kommer kunna lägga mer av vår tid och kraft på föreningsarbetet. Vi stänger ner 1/6 och innan dess bör ni ha skapat ny/nya grupper. Då hinner alla ansluta sig till den grupp som passar. Kanske det räcker med en som heter Kortisolsvikt.

Med vänlig hälsning
Styrelsen