Boken Diagnos kortisolsvikt är här. Köp den i shoppen!

Utdrag ur tre av de gripande berättelserna:

Det var natt. Det var mörkt i huset. Det var mitt livs kamp. Jag var tjugotre år gammal när jag lämnade mitt flickrum och kröp in i min pappas sovrum. Jag ville inte dö ensam.

När jag låg där helt likblek och halvdöd på britsen frågade läkaren om jag kunde göra mina vanliga sysslor såsom att jobba och träna. Jag kände mig så obeskrivligt misstrodd. Hur kunde hon ställa en sådan fråga när jag precis berättat om mina symptom och när jag inte ens orkade sitta upp utan var tvungen att ligga ner under hela läkarbesöket!?

Det var början av oktober och nu gick det inte längre. Jag vägde trettionio kilo och kände att jag höll på att dö. En vän som inte sett mig på länge fick en chock vid åsynen och utbrast att detta var helt galet. Jag samlade mod och gick till vårdcentralen ännu en gång. Läkaren skrev en akutremiss till Huddinge sjukhus Medicin akut. De måste lägga in mig skrev läkaren.

Linda Skugge och jag är redaktörer och vi, tillsammans med 15 andra skribenter, berättar om våra liv med binjurebarksvikt, om när vi fick vår diagnos och hur vi mår idag. Den innehåller även fakta och statistik. Boken kostar 130 kr + frakt 40 kr och är i storpocketformat. Du kan köpa den i shopen.

Beställ boken!
Du kan beställa den i shoppen och betala med kort eller via bankgiro.
Till shoppen!

OBS! Betalar du med bankgiro, fyll i formuläret här nedan, skriv bok Diagnos kortisolsvikt, antal och glöm inte att ange ditt namn och din adress.

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Din beställning