Hjälp oss sprida information

Hjälp till att sprida information!


Beställ foldrar och broschyrer av Svenska Addisonföreningen som du kan dela ut till sjukvården.

Så här gör du:

Beställ broschyrer till sjukvården

Skicka efter informationsbroschyrer och foldrar till dig och till sjukvården! Så här gör du: Klistra på ett eller fler frimärken på ett standardkuvert beroende på hur många foldrar och broschyrer du vill ha.

Ett förfrankerat kuvert!

Lägg i det förfrankerade kuvertet, som du skriver ditt namn och adress på, i ett annat kuvert. Skickas till: Svenska Addisonföreningen, C/O Eva Rafner, Jakob Westinsgatan 3, 112 20 Stockholm. Sedan skickar vi material till dig som du sedan kan dela ut på din vårdcentral eller akutmottagning  Sätt på minst 3 frimärken.  Glöm inte att berätta om vår app!  Alla som har en Smart Phone kan ladda ner den. Berätta även om vår amulett för så många du kan.Här kan du läsa hur många frimärken du behöver:
En infobroschyr till sjukvården väger ca 8g, en infofolder 6g, ett standardkuvert 7g. Ekonomibrev(ekonomifrimärken) 50g kostar 6kr, 100g kostar 12kr, 250g kostar 24kr

Hjälp till att göra vår nya amulett känd!

För din säkerhet bör du alltid bära vår amulett. Vi har inpräntat denna amulett på akutmottagningar, ambulans och vårdcentraler! Information har skickats ut runt om i hela Sverige. Ju fler som bär den dess då mer känd blir den. Den finns både på svenska och engelska.
Ovärderligt bra att ha på resa. Vår amulett är i äkta Sterling silver! Den är 22 mm i diameter. Finns både på engelska och svenska. I färg och utan färg.
Beställ nu i vår shop!

Hälsningar
Eva