Skärmavbild 2017-04-02 kl. 17.52.20Skärmavbild 2017-04-02 kl. 17.52.56

Om Maxi Svensson
Som åttaåring fick Maximilian ”Maxi” Svensson upp ögonen för Lars Lerins tavlor och blev nyfiken på att måla själv. Han utvecklade ett stort intresse för akvareller och ägnar nu dagligen timmar åt att måla. Han målar främst naturmotiv och landskap och idéer till motiv hittar han i allt ifrån böcker, spel och bilder till resor eller omgivningen.
Maximilian Svensson är 12 år, bor söder om Stockholm och har ingen konstnärlig utbildning. Hans tavlor har uppmärksammats i flera medier och under våren 2017 är han gästutställare på Lars Lerins museum Sandgrund i Karlstad.

Han har nu skänkt en målning till Svenska Addisonföreningen och Team Addison och den kommer att auktioneras ut inom kort. Maxi vill att många är med på budgivningen för att få in några kronor extra till förmån för föreningens arbete. Han säljer inte mer än 3-4 tavlor per år så detta är ett unikt tillfälle

Mer info www.facebook.com/teamaddison1