Vi var ca 45 personer som lyssnade på Tommy Lundbergs föreläsning. Vi fick en peppning att börja träna. För oss med Addison/kortisolbrist är det ännu viktigare eftersom bättre kondition gör att vi inte “faller ur” lika lätt och klarar sjukdomar och Addisonkriser bättre.
IMG_1973     IMG_1972
Tommy Lundberg talade både om träning och kost för bättre hälsa. Tommy är forskare och undervisar i fysiologi på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Han undervisar läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Hans föredrag tog ca en timma och sedan fanns det tid för frågor.
Martin visade en film under kvällen, som är under produktion, dvs under klippning. Filmen spelades in i somras i Lofoten och är en vacker film, vackra scener från Lofoten och som berättar om Addison. Den skall föra budskapet Addison world wide. Vi serverade en buffé med vin, med alkohol och utan, samt bubbelvatten. Vi hade mycket trevligt och festen slutade vid 12-slaget.

Eva Rafner