I helgen var det Vätternrundor i Motala. Vi hade deltagare i både tjej- och halvvättern.

Målet med vårt Team Addison är att synas för att göra diagnosen mer känd. De flesta i Teamet har inte Addisons sjukdom utan är glada människor som älskar välgörenhet, att umgås och träna utifrån sina egna förutsättningar och representera OSS!!

Vi har alla åldrar från 23-80 år och alla fartgrupper, från 23 km/h – 35 km/h. Alla passar in i gemenskapen och är VARMT välkomna!

tjejvättern under söndag morgon hade vi tre cyklister på banan som cyklade 10 mil i några kalla plusgrader. De frös det mesta av rundan eftersom det legat runt minusgraden innan start klockan 06. De syntes i våra kläder längst banan och är fantastiska representanter för vårt Team! För dem har Team Addison blivit en gemenskap och det är vi glada för!

Halvvättern

Lite senare under morgonen vid runt 09:30 var desto fler cyklister från vårt Team på plats vid start.

Det var då 150 km och varmare!! Lite disigt, svag vind och ca 14 grader gjorde att förutsättningarna var fina. Två av dessa hade Addisons sjukdom och förberett på olika sätt. Några gemensamma nämnare för de med diagnosen var extra Magnesium och kortison.

Vi hade ca 30 cyklister som var redo i egen startfålla. Samtliga känner gemenskap och vill göra Addisons sjukdom mer känd. Våra kläder syns eftersom de flesta andra cyklister har svarta- eller mörka kläder.

Några i Teamet cyklade på 4:15 timmar och några på 6 timmar. Det är inte farten som är viktig utan att man tycker det är kul, tar det i sin egen takt och njuter. Nytta med nöje!

STORT TACK till våra sponsorer och till alla i Teamet!!

 

 

 

 

Det blev en del reportage i tidningar ni kan se längre ner här och även intervju i målfållan

Vi syntes på många olika sätt! Tyvärr är detta print screens..